Pasiunea veche pentru istorie si artefactele sale pe de o parte si inexistenta unui magazin de specialitate in acest domeniu pe piata noastra pe de alta parte, au fost cele doua ingrediente care au catalizat hotararea noastra de a deschide in Bucuresti magazinul House Of Guns in anul 2010.

Scopul nostru, desi este imposibil de atins in totalitate data fiind imensitatea numarului producatorilor de arme ce au marcat istoria umanitatii, este de a incerca sa cream un alt fel de magazin de arme, un magazin unde cel pasionat sau interesat sa gaseasca, sa comande sau cel putin sa primeasca informatii despre arma dorita. Ne-am gandit la imaginea magazinului american de arme, acel magazin care expune arme incepand de la cele cu cremene si fitil, mai departe la armele secolului XIX, apoi la armele celor doua razboaie mondiale pentru a ajunge in final la armele moderne din ziua de azi. Nu a fost usor sa strangem o adevarata colectie de arme, nu este usor nici acum sa le inlocuim pe cele vandute dar, pasiunea depaseste aceste obstacole. Suntem recunoscatori tuturor colaboratorilor nostri externi cat si interni si nu in ultimul rand clientilor nostri fideli care ne-au sustinut pe acest parcurs.

Magazinul House of Guns va ofera cu mandrie arme scurte (pistoale si revolvere) si lungi (carabine si flinte) deopotriva modele istorice si moderne pt. colectie, vanatoare, tir sportiv, utilitare sau auto-aparare. Ne mandrim de asemenea ca suntem unicul magazin din Romania ce poate oferi cumparatorului de la revolverul original de cowboy Colt SAA 1873 pana la ultimele modele de carabine M4, Ar15.

Va multumim,

Nicoleta si Roland Vladut