Siguranta datelor personale este importanta pentru noi

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Ce date prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt datele tale de identificare: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail pe care ni le furnizezi atunci cand lansezi o comanda online pe www.houseofguns.ro

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime precum acela de a-ti furniza produsele pe care le comercializam sau serviciile pe care le prestam, pentru a-ti oferi asistenta cu privire la incheierea unei comenzi, de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim, precum si pentru a preveni si combate fraudele. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale?

• dreptul la informare;

• dreptul de acces la date;

• dreptul la rectificare;

• dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

• dreptul la restricționarea prelucrării;

• dreptul la portabilitatea datelor;

• dreptul la opoziție;

• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;

• dreptul de a te adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente

Marketing

Firma S.C. HOUSE OF GUNS INTERNATIONAL SRL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi doar pentru a-ti trimite informari cu privire la activitatea pe care o desfasuram in legatura cu comertul online realizat prin www.houseofguns.ro. Datele tale personale sunt pastrate in mod responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor personale.

IMPORTANT! Consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si pentru furnizarea datelor mentionate mai sus este voluntar. Te poti razgandi oricand, trimitand un mesaj la adresa de e-mail office@houseofguns.ro.